ådén skrev:
seeb skrev:
Nsp kör ju epoxy... vilket jag tycker är sjukt skönt eftersom jag ofta blir uppspolad på stenstrand:whistle:
vet inte vad estan är tillverkad i men ända nackdelen med nsp är att yt-lacken slits väldigt lätt...
Hahahaha, vad är esta byggd av? svensk husmanskost? troligtvis sniglar och flottiga croissanter om jag förstått saken rätt? 
Jag befattar mig inte med slemmig mat, så sniglar, ostron, musslor = huuuuuu! (har dock aldrig ens försökt smaka dom). Åt fårhjärna på kollo för en evighet sen. Blev tvungen av idiotvuxna. Grått o superslemmigt. Oxtunga e inte heller en hit. Strävt på ena sidan o slemmigt på den andra.
Croissants däremot... miam!
Dock har jag inget seriöst svar på huvudfrågan. En Fish e för spetsig för mig. Har aldrig testat o kommer inte att göra det heller, så det så!

Och du Valen, vi ses i plurret. Har vässat fenorna nu...
