Facebook data

Bilder
Sommarpremiär!
Publicerad fredag 14 juni 2013 av Petter CarlweitzInnehåll / BilderEfter en lång väntan var det äntligen dags för vindarna att piska upp ett swell mot Torö igen. Vi begav oss ner igår eftermiddag och möttes av axelhöga vågor och varmt vatten och man kunde glatt konstatera att sommaren anlänt till ön. Efter ett antal timmars paddlande hann vi precis med att dokumentera lite innan ridån gick ner. Välkommen sommar!
Läs mer »
 
Bävermorgon på Torö
Publicerad tisdag 30 april 2013 av RedaxInnehåll / BilderSurfarna som orkade ner till Stenstrand i morse efter gårdagens batalj bjöds på fina små dyningar och hade sällskap av en bäver i shorebreaket! Mats Forssell var där och förevigade morgonen med de här fina bilderna.
Läs mer »
 
Surfcheck Fredag
Publicerad fredag 19 april 2013 av Petter CarlweitzInnehåll / BilderTorö. Fredag morgon. Klick klick klick. Hoppa i. Ni vet hur det är...
Läs mer »
 
Vårpremiär på Torö
Publicerad tisdag 16 april 2013 av Petter CarlweitzInnehåll / BilderIgår var det premiärsurf på Torö för många av surfarna i Stockholms-trakten. Det var en härlig dag med bekanta ansikten i vattnet, en del vågor över huvudet och iskalla duckdives. Nu börjar det!
Läs mer »
 
Norrland i söndags
Publicerad fredag 23 november 2012 av RedaxInnehåll / BilderEtt gäng fina bilder från Norrland i söndags plåtade av Mats Forssell.
Läs mer »
 
Gathering of the Tribes 2011
Publicerad tisdag 16 augusti 2011 av RedaxInnehåll / BilderI helgen arrangerades surfträffen Gathering of the Tribes i Varberg. Det blev ett lyckat event – trots uteblivna vågor. Petter & Linn från Sunshine Stories var där och deltog och delar här med sig av ett gäng härliga bilder.
Läs mer »
 
Mystiska vågen avslöjad!
Publicerad tisdag 31 maj 2011 av RedaxInnehåll / Bilder


Efter massa gissningar i Surfforum på var bilden av den namnlösa vågen på framsidan var tagen, lyckades Sharkboy pricka in rätt svar igår. Vågen finns på Maldiverna och surfas här av Darren Geros. Bilderna nådde redaktionen med kommentaren "Check how perfect the conditions were - I was the only one out...". Exakt vilket spot det är förtäljer dock icke historien. Fortsätt gärna den gissningleken i forumet och kolla in resten av bilderna på Facebook!
Läs mer »
 
SBOCR: Surfbilder från dag 1
Publicerad tisdag 11 januari 2011 av RedaxInnehåll / BilderHär är en batch bilder från första tävlingsdagen i Svennebanana Open Costa Rica. Fotograf: Lars Malmkvist.
Läs mer »
 
Sommarsession på Gotland
Publicerad söndag 08 augusti 2010 av Jakob NordströmInnehåll / BilderHär är några bilder från Jakob Nordström som var på Gotland och dokumenterade ett cleant litet sommarswell på ett av öns klassiska revbryt i slutet av juli. Surfar gör Jacob Von Corswant och Erik Östling m.fl.
Läs mer »
 
Secret South Coast slab
Publicerad måndag 31 maj 2010 av Petter CarlweitzInnehåll / Bilder

Secret slab någonstans i södra NSW, Australien. Foto: Petter Carlweitz.

Secret slab någonstans i södra NSW, Australien. Foto: Petter Carlweitz.


New South Wales South Coast är ett av mina favoritställen på jorden och det upphör aldrig att förvåna mig hur mycket tomma vågor det finns längs denna kuststräcka. Igår stötte jag på den här slaben som jag aldrig sett fungera förut. Jag hann knäppa av några på "crowden" (som bestod av två bodyboardare) innan vågen på den sista bilden spolade bort dem.
Läs mer »
 
Surfpub i Vinterstockholm
Publicerad måndag 01 mars 2010 av Roger RosenvingeInnehåll / BilderI fredags möttes ett gäng glada Surfsverigemedlemmar upp och svingade några bägare tillsammans på Bishop's Arms i Stockholm. Här är ett urval av initiativtagaren Roger Rosenvinges bilder från kvällen!
Läs mer »
 
SBO Costa Rica Resultat
Publicerad söndag 03 januari 2010 av Peter SahlbergInnehåll / BilderNu har resultatet från Svennebanana Open Costa Rica trillat in. Det ser ut som följer: 1:a Freddie Meadows 2:a Lars Källberg 3:a Anton Hoas Ströman (Surfakademin) 4:a Erik Lundberg (Surfakademin). Grattis till alla finalisterna!
Mer bilder »
 
SBO CR 2008 - en tillbakablick
Publicerad söndag 20 december 2009 av Petter CarlweitzInnehåll / BilderI väntan på Svennebanana Open Australia kommer kan ni kolla in lite bilder från förra årets Svennebanana Open Costa Rica som vi arrangerade tillsammans med Surfakademin i Santa Teresa.
Läs mer »
 
Gotlandsvyer
Publicerad lördag 12 december 2009 av Simon HendebergInnehåll / BilderDet trillade in en bildsamling från Gotland på redaktionen, undertecknat Simon Hendeberg. Har ni inte packat väskan och flyttat till Rosornas ö ännu så kanske de här bilderna kan övertyga er.
Läs mer »
 
Sommarsession på Udden
Publicerad måndag 21 juli 2008 av Petter CarlweitzInnehåll / BilderEfter en lång utlandsvistelse finns det få saker som går upp mot att återvända till sina gamla homebreaks. Väntan på att Torö skulle gå av började bli olidlig, men i helgen var det äntligen dags.
Läs mer »
 
Torö Inzoomat
Publicerad fredag 18 juli 2008 av Thure WikbergInnehåll / Bilder

I väntan på mer sommarvågor kommer här en liten samling bilder från Stenstrand. Bilderna är från förra hösten och bakom kameran står Thure Wikberg. Kolla in dom och se om du är med på ett hörn!
Läs mer »
 
En Vecka i Margaret River
Publicerad måndag 07 april 2008 av Andreas LinnellInnehåll / Bilder

En veckolång surfresa till Margaret River, under högsommar och lågsäsong, såg ut som en dålig plan på pappret. Men endast för de som inte räknat med Andreas och Okars osvikliga förmåga att locka till sig swell mot alla odds, och i slutändan gick inte en dag osurfad.
Läs mer »
 
Höstsekvens från Mölle
Publicerad söndag 23 december 2007 av Freddie MeadowsInnehåll / Bilder

Här kommer en bildsekvens från FM, en oktoberdag i Mölle Hamn. "Me and Zafer Taylor were trading barrels for two hours and I had the best Mölle session of my life. Unfortunately only four pics from the inside section. Imagine what the point looked like!"
Läs mer »
 
Jeffreys Bay - Episod II
Publicerad måndag 12 mars 2007 av Oskar LindholmInnehåll / Bilder

Del två i bildsamlingen från stället man måste surfa innan Kung Bore flåsar en i nacken. Ögonblick fångade under två episka veckor på den mörka kontinentens södra delar.
Läs mer »
 
Jeffreys Bay - Episod I
Publicerad onsdag 28 februari 2007 av Andreas LinnellInnehåll / Bilder

Sedan jag fick mina första bräckvattensspolningar på Torö för 11 år sedan så har J-Bay varit högt på listan över vågor jag måste surfa innan jag blir till mull. När så jag och Okar planerade vår tur och retur till Australien för ett år sen var vi inte sena med att pricka in Sydafrika på hemvägen och i slutet av 2006 bar det äntligen av.
Läs mer »
 
Lördagsgodis från den Gröna Ön
Publicerad lördag 16 december 2006 av Anders IngelstenInnehåll / Bilder

Anders Ingelsten packade bilen en lördagsmorgon och gav sig iväg på ett litet solomission någonstans i sitt nuvarande hemland Irland. Här är en resumé av den dagens bravader.
Läs mer »
 
Summercloud Bay
Publicerad söndag 03 december 2006 av Petter CarlweitzInnehåll / Bilder

Med en tveksam prognos visste vi att ett av våra absoluta favoritställen skulle vara tomt en helg i november. Vi begav oss söderut längs kusten i jakt på tubande perfektion. Följ med på en resa till Australiens Pipeline.
Läs mer »
 
Vårhelg på South Coast
Publicerad tisdag 14 november 2006 av Petter CarlweitzInnehåll / Bilder

Helgvistelser söder om vår nuvarande utgångspunkt i Sydney är ett ofta förekommande och alltid lika trevligt inslag i vardagen. New South Wales södra kuststräcka är rik på vågor och tom på folk.
Läs mer »
 
Corona Nord Classic / Surf SM 2003
Publicerad onsdag 29 oktober 2003 av Petter CarlweitzInnehåll / Bilder

SURF SM 2003 blev annorlunda från tidigare år. Tävlingen arrangerades för första gången på ett annat ställe än Torö i brist på sydliga vindar. Det var den 25 oktober och platsen var Mats Väg på Väddö. Foto: Petter Carlweitz, Sarah Gardner.
Läs mer »
 
Election Days
Publicerad tisdag 17 september 2002 av Anders och Björn LalinInnehåll / Bilder

Rösten fick vänta när höstens första nordsvall kom till Väddö under valet.
Läs mer »
 


 
Glömt användarnamn eller lösenord?
Bli medlem!